Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΠΡΟΦΙΛ
 
 
 
 

Τα καταστήματα Veluci ανά την Ελλάδα είναι συνυφασμένα με την ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Από το 1996, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία το πρώτο κατάστημα Veluci στη Λάρισα, η πορεία είναι σταθερά ανοδική. Η αρχή έγινε με τα έπιπλα κουζίνας και τις παιδικές επιπλοσυνθέσεις. Οι πετυχημένες επιλογές συνεργατών ανέπτυξε γρήγορα το δίκτυο των συνεργατών και από τα 4 καταστήματα του 1997, στα τέλη του 1999 αριθμούσε ήδη 13 στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το 2001 το Gruppo Spar, εξαγόρασε την Boccalini cucine και τα 3m mobili και δημιούργησε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρου του επίπλου για την Ιταλία. Η Παπαϊωάννου Ι & ΣΙΑ ΕΕ ανέλαβε την αποκλειστική εκπροσώπηση και του Gruppo Spar για την Ελλάδα και την Κύπρο. Στα έπιπλα κουζίνας, στις παιδικές και εφηβικές επιπλοσυνθέσεις, στις ντουλάπες και κρεβατοκάμαρες αλλά και στα σύνθετα, προστέθηκαν τα γραφεία επαγγελματικών χώρων, τα εσωτερικά κουφώματα, οι τραπεζαρίες και τα αξεσουάρ κουζίνας-σαλονιού και υπνοδωματίου ώστε να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών μας.

 
 
 
 
 


Γιατί σκοπός της Veluci είναι να κάνει
τη ζωή σας πιο όμορφη…

Ο στόχος είναι απλός και δεδομένα επιτεύξιμος. Χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας, την επαγγελματική μας συνέπεια και την προσωπική μας αξιοπιστία, να δημιουργούμε όμορφους και λειτουργικούς χώρους. Η άψογη εξυπηρέτηση είναι το κύριο ζητούμενο, καθώς όλοι στα καταστήματα Veluci βλέπουμε πρώτα και πάνω από όλα το συνεργάτη ή τον πελάτη, ως άνθρωπο. Τα έπιπλα που προσφέρει η εταιρία, είναι ποιοτικά και με προδιαγραφές για να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.

 
 
 
 
 

Ότι και αν επιλέξετε λοιπόν, ένα είναι σίγουρο:

Μπαίνετε στη Veluci ...και η ζωή αλλάζει