Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
 
 
 
 
ΕΠΙΠΛΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Το σαλόνι είναι ένας χώρος που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση με την οικογένεια και τους φίλους μας. Τα έπιπλα που θα επιλέξετε για το συγκεκριμένο χώρο, πρέπει να είναι εντυπωσιακά, λειτουργικά και σίγουρα ανθεκτικά. Διαμορφώστε το σαλόνι σας με κλασικά ή μοντέρνα έπιπλα, μέσα από πολλές χρωματικές παλέτες, αντιθέσεις και τα καλύτερα υλικά. Οι συνθέσεις που σας προσφέρει η Veluci, τροφοδοτούν τη φαντασία και υπόσχονται να καλύψουν απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το ξεχωριστό design, αποτελεί ένα από τα κυριότερα κριτήρια για να επιλέξετε τα έπιπλα σας. Μαζί με την ποιοτική κατασκευή, αποτελούν την εξασφάλιση ότι τα συγκεκριμένα έπιπλα θα αντέξουν πολλά χρόνια στο χώρο σας. Επιλέξτε τις συνθέσεις που σας αρέσουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εμείς είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε τα καλύτερα και πιο ανθεκτικά έπιπλα, που ξεχωρίζουν για τον ιδιαίτερο σχεδιασμό τους. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη πληθώρα επιλογών από σετ ή μεμονωμένα έπιπλα.

Όλα τα έπιπλα τραπεζαρία που σας προσφέρουμε διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους, την άψογη αισθητική τους αλλά και την λειτουργικότητά τους.